CHiLLe GASTENBOEK

Je kan hieronder jouw ervaring achterlaten en die van anderen lezen

 

Schrijf een nieuw bericht voor het CHiLLrunning Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.233.2 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Maaike Maaike uit Zaltbommel schreef op 3 januari 2018:
Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een PrimeTime-Les volgde bij Karen (augustus 2017). Ik ben nog steeds super blij met de PT; het is het beginnetje geweest om weer met plezier te gaan hardlopen.
Ik heb jarenlang met veel plezier hardgelopen. In november 2016 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Het reintegreren op werk verliep redelijk goed, weer gaan sporten kostte me veel moeite. Waar ik voorheen moeiteloos liep, werd ik nu bij lichaamsinspanning overvallen door angst. Tijdens de PT van Karen was er veel aandacht voor lopen vanuit ontspanning en met (neus)ademhaling. Het is voor mij een ommekeer geweest voor de manier waarop ik hardloop: niet meer gericht op competitie en prestatie maar vanuit mezelf (thuis in lijf en geest). Ik kan nu zeggen dat ik weer geniet van het hardlopen en met veel plezier naar de trainingen van chill-running ga. Karen, super bedankt!
Admin-antwoord door: Karen
Wat heerlijk Maaike dit te lezen en zeker om je wekelijks zo te zien genieten. Wat een cadeautje dat je mij dit schrijft, ik ben trots dat ik je een stapje heb mogen helpen en dat je weer kan genieten van het hardlopen en van alles om je heen. Dank je wel Maaike en tot vrijdag xKaren