CHiLLe GASTENBOEK

Je kan hieronder jouw ervaring achterlaten en die van anderen lezen

 

Schrijf een nieuw bericht voor het CHiLLrunning Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.233.2 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Frank van der Hurk Frank van der Hurk uit Kerkdriel schreef op 21 oktober 2017:
In het begin van de zomer van 2017 heb ik de CHiLLrunning workshop van Karen gevolgd. Ik had net de Roparun met de Bommelerwaard Runners achter de rug en was herstellende van een paar vervelende overbelastingsblessures. De zomer wilde ik benutten voor herstel. Ik wilde ook starten met een trainingsschema voor de marathon in oktober. De workshop CHiLLrunning kwam precies op het juiste moment.
Karen de Bondt kende ik al langer als trainster van de Zaltbommel Dutch Runners (ZDR). Bij ZDR had ik ervaren hoe haar enorme positiviteit en originele aanpak steeds weer garant staan voor vernieuwende, nuttige en vooral ontzettend leuke hardlooptrainingen. Ik wist dus dat CHiLLrunning leuk zou worden maar verder wist ik niet wat ervan te verwachten.
Chillrunning was inderdaad ontzettend leuk. Leuke mensen, een gezellige ontspannen sfeer, helemaal 'chill'. De lichamelijke trainingsintensiteit was niet hoog (Chillrunning is toegankelijk voor geoefende en minder geoefende lopers), dat was prettig voor mijn fysieke herstel. Hoewel CHiLLrunning niet moeilijk is, makkelijk was het daarentegen ook niet. Het was best vreemd en lastig om een ademhalingstechniek die je niet gewend bent toe te passen. Tijdens de workshop werden de gunstige effecten van de neusademhaling helder aangetoond en werd er geoefend met het toepassen ervan. Iedereen pikte het verrassend snel op. Ook de mindfulness oefeningen gericht op mentale ontspanning waren niet eenvoudig. Het vraagt om concentratie en oefening. Gelukkig was het met wat hulp en begeleiding van Karen voor iedereen toepasbaar.
Voor mij is CHiLLrunning erg nuttig geweest. Met name de meditatie oefeningen, waar ik vooraf geen ervaring mee had, hebben mijn interesse gewekt en ik ben mij er verder in gaan verdiepen. Inmiddels is het oktober en heb ik mijn geplande marathon gelopen. CHiLLrunning heeft me in de voorbereiding op de marathon en als aanvulling op de marathon training enorm geholpen. CHiLLrunning was voor mij een kennismaking met een andere beleving van het hardlopen. Een beleving die erg waardevol was en dat nog steeds is.
CHiLLrunning. Ik kan het je aanbevelen, het zal je zeker goed doen!
Frank van den Hurk
Admin-antwoord door: Karen
Wat mooi Frank, dank je wel. Ik ben blij dat het jou zoveel goed gedaan heeft in de voorbereiding naar de marathon en dat je er ook nu nog steeds profijt van hebt. Veel loopplezier en tot gauw ziens!
Groeten Karen