HARDLOPEN IN ZALTBOMMEL

DAT KAN MET ONS

  • CHiLLrunning.nl    in onze hardloopgroep; je kan zowel op de woensdagavond als op de vrijdagochtend meetrainen met ons, Karen en Pieter; 2 atletiekunie-gediplomeerde en gelicentieerde trainers met specifieke aandacht voor hardlooptechnieken, loopscholing  en gespecialiseerd in ademhalingstechnieken. Op woensdag 19:30-21:00u en op vrijdag 8:45-10:15. Hierbij wordt niet anderhalf uur alleen maar hard gelopen, er is aandacht voor de ademhaling, ontspanning in het lopen, warming-up, cooling-down en loopscholing. Je bent op beide dagen welkom mee te lopen.
  • mindfulrun.nl/zaltbommel in een 5-weekse cursus begeleid door Karen; 1 trainer  een uitgebalanceerde combinatie van hardlooptechnieken en ademhalingstechnieken en mindfulness, voor mensen die plezier willen (her-)vinden in het hardlopen, mensen met burn-out klachten, mensen die te weinig slapen, mensen die het hardlopen als zwoegen en zwaar ervaren,  maar ook voor hardlopers die harder willen lopen met meer energie
  • PRiMETiME anderhalf uur 100% een coach voor jou alleen, jouw moment om je ademhaling te resetten, jouw loophouding en -techniek een boost te geven.
  • Fun2Run.nl een recreatieve hardloopgroep begeleid 4 trainers met specifieke aandacht voor hardlooptechnieken en loopscholing,voorbereiding op wedstrijdjes, trainen op woensdagochtend 9-10:15u met Pieter en Karen en donderdagavond 20-21:15u met John en Michel. op maandagavond is er een inlooptraining verzorgd door 1 van de trainers die daar alle vrijheid in heeft.

 

ChiLLrunning, ZALTBOMMEL_is_zo_mooi!, hardlopen_in_Zaltbommel