SAMEN HARDLOPEN IN ZALTBOMMEL IS LEUKER

Hardlopen in Zaltbommel is CHiLLrunning in het park op het strand en op de dijk maar ook op de weg

DAT KAN MET ONS

GRATIS DEELNAME:  
 • BOMMELSPIETERPAD : voor iedereen die graag hardloopt!  Wij lopen iedere 1e zondag van de maand een rondje zoveel mogelijk off-road, dus op onverharde ondergrond. Het rondje is een slordige 4,5 kilometer, we lopen het op rustig tempo de eerste keer gezamenlijk om het vervolgens iedereen zelf zo vaak als men wil op eigen tempo te laten lopen. Nadien drinken we gezamenlijk iets bij de Verdraagzaamheid, dat is dan weer wel op eigen kosten 😉

  ORANJEBOVENLOOP ; 27 april Koningsdag voor alle hardlopers koningsdag lopen we een rondje door het park, soms door de stad. We kleden ons in het oranje, of met oranje accenten en vieren deze bijzondere landelijke feestdag gezamenlijk. We starten meestal lekker vroeg zodat er tijd genoeg over is om aan te sluiten bij de rommelmarkt of andere festiviteiten van die dag.

  KERSTMUTSENLOOP : een jaarlijks ergens rond de kerstdagen; een loopje met kerstmuts, een gekke kersttrui en vaak ook lichtjes, om even bij te komen van of net voor alle feestmaaltijden. We noemen het gezellig gezamenlijk “uitbuiken” en na afloop koffie of warme chocolademelk bij de Verdraagzaamheid, dat is dan weer wel op eigen kosten 😉

  VOLLE MAANLOOP : pop-up met volle maan in cadans samen hardlopen op rustig tempo. We vertrekken via de openbare weg en dus is het dragen van een lichthesje verplicht, echter eenmaal op de dijk gaan de lichtjes uit om gezamenlijk in het maanlicht en in de stilte hard te lopen. LET OP social media voor de volgende POP-UP!
EN VERDER:
 • CHiLLrunning.nl    in onze recreatieve hardloopgroep; je kan zowel op de maandagavond, de woensdagochtend, als op de vrijdagochtend meetrainen met ons, Karen en Pieter; 2 atletiekunie-gediplomeerde en gelicentieerde trainers met specifieke aandacht voor hardlooptechnieken, loopscholing  en gespecialiseerd in ademhalingstechnieken. Op maandag 19:30-21:00 uur en op woensdag en vrijdag vrijdag 09:00-10:30uur. Hierbij wordt niet anderhalf uur alleen maar reactief hard gelopen, er is aandacht voor de ademhaling, ontspanning in het lopen, warming-up, cooling-down en loopscholing. Je bent op  deze dagen welkom mee te lopen.
 • PRiMETiME Een bijzondere privétraining van anderhalf uur; 100% een coach voor jou alleen, jouw moment om je ademhaling te resetten, jouw loophouding en -techniek een boost te geven.
 • MUMday  CHiLLrunning MUMday is een 6-weekse clinic, speciaal voor vrouwen die het hardlopen weer willen oppakken. De clinic is zo ingericht dat deze geschikt is voor vrouwen die (weer) willen starten met hardlopen en voor ervaren hardloopsters. Ooit gestart voor mama’s op maandag en noemen het dus MUMday; jouw speciale CHiLLrun-dag! De komende clinic zal op DINSDAG zijn. CHiLLrunning MUMday is speciaal opgezet voor vrouwen die hersteld zijn van hun bevalling of van bekken(bodem) klachten. Vaak wil deze groep vrouwen wel weer gaan hardlopen, maar is er onzekerheid over welke oefeningen wel/niet mogen en hoe de opbouw zou moeten zijn. Hierom is CHiLLrunning MUMday opgezet in samenwerking met initiatiefneemster Helga Hentzepeter, bekkenfysiotherapeut (BIG 19034780004)
 •  
 •  

ChiLLrunning, is HARDLOPEN IN ZALTBOMMEL_is_zo_mooi!, hardlopen_in_Zaltbommel