WORD CHiLLrunner

CHiLLrunning biedt 3 trainingen per week waar jij altijd aan mee mag doen als lid!

maandagavond 19:30 – 21:00 uur

woensdagochtend 9:00 – 10:30 uur

vrijdagochtend 9:00 – 10:30 uur ; iedere derde vrijdag van de maand trainen wij in Neerijnen

CHiLL STARTERS-CLINIC een 6-weekse clinic en inlooptraining. Speciaal voor starters en voor hardlopers die, bijvoorbeeld na een blessure, het hardlopen weer verantwoord op willen pakken.

dinsdagavond 19:00-20:00uur

en meer info

CHiLLrunning PAST OOK BIJ JOU

Karen en Pieter nemen je mee met de CHiLLrunners; 2 atletiekunie-gediplomeerde en gelicentieerde trainers met specifieke aandacht voor hardlooptechnieken, loopscholing  en gespecialiseerd in ademhalingstechnieken.

Hierbij wordt niet anderhalf uur alleen maar reactief hard gelopen, er is aandacht voor de ademhaling, ontspanning in het lopen, warming-up, cooling-down en loopscholing. Je bent op alle drie trainingsmomenten welkom om mee te lopen. Het is voor de gevorderde loper  die sneller en met meer plezier wil  leren lopen. Voor de hardlopers die net beginnen, en voor hen die al begonnen zijn maar begeleiding zoeken.

CHiLLrunning is voor mensen die een tijdje begeleid willen worden, mogelijk naar een evenement toe. CHiLLrunning is voor particulieren èn voor bedrijven. Wij bieden workshops, clinics en cursussen aan voor verschillende doelgroepen. Kortom neem contact op en wij overleggen wat wij voor jou kunnen betekenen.Van de ervaren hardlopers lopen veel mensen niet op de techniek die bij hun lichaam past maar een techniek die eerder bij hun karakter en hun levensstijl past. Vaak komt men er door opeenvolgende blessures en soms zelfs depressie achter dat dit niet werkt.

Een beginnende loper ervaart hardlopen vaak als zwaar, vermoeiend en zelfs pijnlijk. En dat hoeft helemaal niet! Je kan er van leren genieten, zodanig dat het hardlopen je echt goed doet.

Een heel groot deel van de hardlopers zou eens wat meer moeten gaan CHiLLen.. nee, niet wandelen, ik bedoel gewoon even gas terug; CHiLLrunning geeft je juist ruimte om jouw grenzen te verleggen en laat het de uitdaging voor je zijn. We nemen een stap terug, gaan bewust hardlopen, nemen de tijd om naar ons lichaam te leren luisteren. Als jij stress hebt, is je lichaam in stress. Als je begrijpt dat hardlopen een vorm van stress voor je lichaam is, begrijp je ook dat je je lichaam de ruimte moet kunnen geven om dit aan te kunnen. Oftewel als jij stress hebt, zal je niet lekker hard kunnen lopen, tenzij je leert hoe daar mee om te gaan. Bij CHiLLrunning leren wij jou dat.

Kan iedereen hardlopen?

Het klopt dat je geen atletisch figuur hoeft te hebben of zijn om te kunnen leren lopen. Hardlopen doe je alleen voor jezelf; iedereen is verschillend, wat inhoudt dat iedereen op eigen tempo moet hardlopen en leren hardlopen. Dat vergt enige begeleiding en jouw aandacht.

Neem daar de tijd voor en leer naar je lichaam te luisteren:

ME, MYSELF en I

Wat niet wegneemt dat het fijn is om in een groep te trainen; de stok achter de deur en wel zo gezellig.

CHiLLrunning kan op verschillende manieren, met ieder haar/zijn eigen doel;  gewoon lekker hardlopen, een snellere 10 kilometer lopen, of 5 of een marathon, overgewicht, stressvermindering, mensen die willen werken aan hun duurzame inzetbaarheid, mensen die willen stoppen met roken, mensen die fit willen worden, aan hun conditie willen werken, mensen die hun hoofd leeg willen  maken, mensen die een burn-out willen voorkomen of die herstellend zijn van een burn-out, mensen die buiten willen sporten, …. noem maar op.  Wij bieden verschillende programma’s aan, afhankelijk van het doel, het aantal mensen, hieronder het aanbod dat op maat afgestemd kan worden op uw bedrijf, of op uw situatie.

SPORTMEDISCHE KEURING

Om gezondheidsrisico’s uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen, raden wij je aan om voordat je aan een hardloopcursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

ERVARINGEN

lees wat anderen van CHiLLrunning vinden die het zelf ervaren hebben