NIEUWE CURSUS MINDFUL RUN 2018

WE GAAN WEER VAN START

Momenteel wordt de 5-weekse cursus in Zaltbommel gegeven. Dankzij het succes van deze cursus en het enthousiasme van de deelnemers in het afgelopen jaar starten wij per 8 april met de vervolgcursus die aansluit op de eerste cursus die wij in 2017 verzorgden.

Ook de basiscursus staat weer open voor inschrijvingen en is toegankelijk vanuit Geldermalsen en Zaltbommel. Deze basiscursus starten we vanuit het prachtige bos bij het Stroomhuis in Neerijnen.

Het is raadzaam om alvorens aan de vervolgcursus deel te nemen, eerst de basiscursus mindful run te volgen. Dit vooral omdat je de ademhalingstechnieken beter onder de knie zal krijgen door te starten bij het begin. Al eerder waren er deelnemers die de cursus op herhaling deden als verfrissing, om nog eens lekker de technieken tot zich te nemen en toe te kunnen passen.

In de vervolgcursus gaan we dieper in op onder andere het nut van een goede ademhaling. We besteden aandacht aan yoga, meditatie en NLP technieken worden gebruikt. We focussen op hoe je beter kunt omgaan met weerstand tijdens het hardlopen en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven.

IK DOE MEE
klik hier en wij sturen je het aanmeldformulier