WIE ZIJN WIJ?


CHiLLrunning is in het leven geroepen

door Karen de Bondt en Pieter Elias,

 beiden hardlooptraines aangesloten bij de AtletiekUnie

In 2010 hebben Karen en Pieter samen met 3 vrienden de Zaltbommel DutchRunners opgericht(officieel geregistreerd in 2011). In 2015 is daar de Fun2Run aan toegevoegd. Totaal omvat dit ruim 100 individuele hardlopers, man en vrouw en van jong tot ruim volwassen.
Inmiddels zijn dit 3 groepen:

  • De Zaltbommel DutchRunners
  • De Fun2Run
  • CHiLLrunning

Vanuit hun beider compleet verschillende hardloopachtergrond en enthousiasme heeft de verdieping in deze sport geresulteerd in andere inzichten. Pieter, zelf al een aardig palmares aan prestaties en een slordige 30 jaar hardloopervaring. Karen die in 2006 startte met hardlopen en daarmee de beperkingen van haar lichaam wist uit te dagen tot nieuwe inzichten en prestaties.

Karen merkte al gauw dat het toepassen van verschillende technieken voor haarzelf en bij haar lopers een gouden formule bleek te zijn; een combinatie looptechnieken en aandacht voor de accenten daaruit. Dat lang niet iedereen loopt op de manier die bij hen past is de beide trainers ook duidelijk geworden. Iedere hardloper loopt vanuit eigen doelstelling en wat de beweegredenen ook moge zijn, de zeer gemêleerde groepen mensen hebben slechts 1 ding gemeen; zij genieten van het hardlopen.

Samen met haar man werkte zij de methode uit tot  CHiLLrunning.

*Vanuit CHiLLrunning organiseren wij jaarlijks een “Kerstmutsenloop” ergens rondom de kerstdagen en de “Oranjebovenloop” op koningsdag en iedere eerste zondag van de maand lopen wij het “BommelsPieterPad”. In alle gevallen is de deelname gratis. verder zijn er regelmatig workshops trailrunning ofwel C-HILL-running, bewust hardlopen, mindfulrun etc

[Modula id=”5″]

Zij vertellen hieronder
hun eigen verhaal…

karendebondt
KAREN DE BONDT
Pieter Elias
PIETER ELIAS